+86 173 1772 0909 (WhatsApp & Wechat) [email protected]

Apa Kita Apa

STRPACK minangka pabrikan utama kanggo ngisi garis lengkap lan peralatan bungkus sing ngladeni macem-macem industri kalebu perawatan pribadi lan omah, panganan, agrokimia, kimia lan minyak kanggo barang padhet, cairan, bubuk, lan produk granul.

Kita yaiku Explorer

lair maneh

Cras eu mollis mi. Ing Phasellus venenatis is velit, ac viverra lorem vestibulum non. Mauris pharetra, orci sed luctus facilisis, ligula leo ullamcorper kuliah, yaiku komballis odio est sit amet metus. Ligula rhoncus Aenean, ing lobortis quam laoreet sit amet. Mauris facilisis urna ut egestas fermentum. Vivamus pretium, sem sit amet scelerisque sagittis, metus urna venenatis nisl ac convallis diam nulla eu quam. Ut gravida diam non lacus accumsan blandit.

Mauris pretium vehcula faucibus. Sampeyan bisa milih sing beda-beda kanggo wong liya. Aenean placerat nulla non dignissim suscipit. Ut gravida diam non lacus accumsan blandit. Donec vulputate sawetara orci, ing consectetur risus ultricies et. Utawa, sampeyan bakal njagong ing libero lan ngilangi. Yen sampeyan wis milih manawa, sampeyan kudu ngerti. Curabitur dapibus eu sapien vel congue. Aliquam blandit sodales purus vel sagittis. Nam mattis lacinia orci eu finibus. Nulla eget velit id quam aliquet iaculis Aenean placerat nulla non dignissim suscipit.

Produk

We engineer lan mbangun mesin lan sistem kemasan kanggo industri kemasan.

Solusi

KAMI ENGINEER lan NGANGGO MACINERI SISTEM PAKEJABAT lan SISTEM UNTUK ING INDAH PAKET

Isi Isi Bahan Panganan

Isi Isi Bahan Panganan

Garis ngisi panganan lengkap kanggo industri panganan dirancang kanggo ngisi apa-apa saka saos lan sele menyang salad lan salsa, kaya saus, minyak masak, senggol, butter, ketchup, mayonis lan sapiturute, apa wae sing tipis utawa tebal, kita bisa ngisi! Garis kemasan panganan lengkap sing bisa digunakake kanggo sampeyan kanthi cepet lan bisa digunakake!

Waca Luwih

Isi Isi Mesin Ngumbah Omah

Garis pengisi produk lengkap ing omah dirancang kanggo ngisi sabun tangan lan produk reresik korosif menyang kaca sing luwih resik lan kabeh. Garis kemasan kita dirancang kanggo ngisi efisiensi lan diprodhuksi kanggo nyuda downtime. Iki wektu kanggo miwiti proyek sampeyan dina iki kanthi milih baris ing ngisor iki!

Waca Luwih
Isi Isi Mesin Ngumbah Omah

Mesin Pengisi Kimia

Mesin Pengisi Kimia

STRPACK nggawe garis bungkus lengkap kanggo industri kimia sing bisa ngisi minyak pelumas, pupuk, pestisida, bahan bakar lan liya-liyane.Apa wae flammable utawa non flammable, tebal utawa lancip bisa diisi! Garis kemasan kimia lengkap kanggo kabeh, sampeyan kudu miwiti baris bungkus sampeyan!

Waca Luwih

Mesin Pengisi Produk Produk Pribadi

Garis pangisi perawatan lengkap lengkap kanggo ngrampungake apa-apa saka sampo lan gel rambut kanggo pucuk kuku lan kabeh. Garis kemasan kita dirancang kanggo ngisi efisiensi lan diprodhuksi kanggo nyuda downtime. Iki wektu kanggo miwiti proyek sampeyan dina iki kanthi milih baris ing ngisor iki!

Waca Luwih

EPA KANGGO MENGKO

Produsen Profesional

STRPACK yaiku pabrikan profesional lan dipercaya mesin ngisi botol, mesin capping, mesin label. Kita nyedhiyakake solusi pengepakan kanthi kualitas kanggo ngisi lan diisi ing industri perawatan omah lan perawatan pribadi, panganan, agrokimia, kimia lan minyak pelumas kanggo cairan, krim / salep, cairan lan setengah cairan, bubuk, lan produk granul.

Kanthi pengalaman lan pangembangan pirang-pirang taun, Kita Ndarbeni autentikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 lan bagean produk kita wis lulus bukti asli.

Nggabungake R&D, ngasilake, marketing, lan layanan ing salah siji, kita nyedhiyakake barisan produksi lengkap saka feed botol, ngumbah, ngisi, capping / sealing, label, cartooning ...

Disaranake Produk

Produk sale Panas

Mesin Isi Piston otomatis
Mesin Isi Piston otomatis

Pambuka Ringkes: Mesin Pengisi Iki mesin piston jinis mesin sing cocog kanggo isi produk cair lan krim. Mesin kasebut digawe

Waca Luwih
Mesin Ngisi Timbang Kanthi Mesin Lawas
Mesin Ngisi Timbang Kanthi Mesin Lawas

Pambuka Ringkes Iki mesin ngisi jinis mesin kanggo ngisi Liquid 5-30 KG. Sistem Isi Gravitasi kanthi ukuran bobot ing ngisore nozzle menyang

Waca Luwih
Mesin ngisi cecair sing bener
Mesin ngisi cecair sing bener

Pambuka Ringkes Mesin gravitasi jinis mesin iki khusus digawe kanggo ngisi cairan sing corrosive kayata peluntur, asam belerang, 84 disinféktan, banyu gel, jamban

Waca Luwih
Mesin Pengisi Flowmeter otomatis
Mesin Pengisi Flowmeter otomatis

Pambuka Ringkes: Mesin Pengisi Iki mesin flowmeter jinis mesin sing cocog kanggo ngisi produk jinis kanthi beda-beda flowmeter. Mesin kasebut

Waca Luwih
Otomatis 8 Mesin Kepala Rotary Kepala
Otomatis 8 Mesin Kepala Rotary Kepala

Pambuka Ringkes: Mesin capping iki digunakake kanggo nutup tutup plastik, utamane kanggo tutup sing nganggo cincin kunci. Iki digunakake ing

Waca Luwih
Mesin Trek otomatis otomatis
Mesin Trek otomatis otomatis

Pambuka Ringkes: Mesin iki dirancang khusus kanggo produk pelumas 1-5L. Iku nganggo tutup tandha-ngawut-ngawut-ngawut-ngawut-awut tandha CNC Trek siji-kepala. Prancis Schneider servo

Waca Luwih

Jelajahi Impian Ngimpi

50%NGALAMI
SALE
Perjalanan Epik Saka Eksplorasi

Suspendisse ut vestibulum erat. Suspendisse augue enim. Prajanjeni tiriid maximus aliquam.

Fitur

Fitur
  • Garis Pengisi Vaseline lan Penyejuk

    Strackfiller Maret 12, 2020

    [caption id = "attachment_248" align = "alignnone" width = "1024"] Vaseline Filling And Cooling Line [/ caption] Pendahuluan ringkes: Mesin ngisi panas iki digawe khusus kanggo ngisi produk kaya lilin, vaseline, lan liya-liyane sing kudu dadi pemanasan

    Waca Luwih
  • Mesin Pengisi Pump Rotor STRRP

    Mesin Pengisi Pump Rotor

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_239" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Pump Rotor STRRP [/ caption] Pambuka ringkes: Mesin pangisi iki minangka mesin pompa rotor sing digawe kanggo ngisi produk kelingan

    Waca Luwih
  • Mesin Pengisi Minyak Lubricating otomatis

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_255" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Minyak Lubricating otomatis [/ caption] Pambuka Ringkes: Mesin Pengisi Minyak Lubricating otomatis yaiku mesin ngisi volumetrik sing cocog kanggo ngisi beda-beda cairan keluwesan.

    Waca Luwih
  • Mesin Isi Seus otomatis

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "attachment_258" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Sauce Otomatis STRFP [/ caption] Pambuka Ringkes: Mesin Pengisi iki minangka mesin piston jinis mesin khusus sing digawe kanggo ngisi krim utawa panganan cair.

    Waca Luwih
  • Mesin Isi Isi Servo otomatis

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_263" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Serum Tampilan Otomatis [/ caption] Pendahuluan: Mesin Pengisi iki minangka mesin ngisi volumetrik sing cocog kanggo ngisi beda-beda cairan keluwesan. Mesin kasebut

    Waca Luwih
  • Mesin Isi Piston otomatis

    Mesin Isi Piston otomatis

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_266" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Piston otomatis [/ caption] Pambuka Ringkes: Mesin Pengisi iki minangka mesin jinis piston sing cocog kanggo ngisi produk Cairan lan krim.

    Waca Luwih
  • Mesin Ngisi Timbang Kanthi Mesin Lawas

    Mesin Ngisi Timbang Kanthi Mesin Lawas

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_270" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Penimbang Nimbang otomatis [/ caption] Pambuka Ringkes Iki mesin ngisi jinis mesin kanggo ngisi Cairan KG 5-30. Sistem Isi Gravitasi kanthi bobote

    Waca Luwih
  • Mesin Pengisi Cairan Otomatis Tipe Gravitasi

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "attachment_273" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Cairan Gravitasi Tipe otomatis [/ caption] Pambuka Brief: Mesin Pengisi Iki minangka mesin jinis gravitasi sing diisi kanggo ngisi cairan tipis. Ing

    Waca Luwih
  • Mesin Pisi Lengkap otomatis Mesin

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_279" align = "alignnone" lebar = "1024"] Tipe Piston otomatis Mesin Pengisi Cairan [/ caption] Pambuka ringkes: Mesin Pengisi Iki mesin piston jinis mesin sing cocog kanggo ngisi beda-beda cairan keluwesan.

    Waca Luwih
  • Mesin Ngisi Cairan Botol Gulu

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "attachment_282" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Botol Cairan Botol Angling-gulu [/ caption] Pambuka Ringkesan: Mesin Penutup Cairan Botol Anghel-leher yaiku mesin ngisi jinis gravitasi sing cocog kanggo ngisi tipis tipis adi.

    Waca Luwih
  • Mesin ngisi cecair sing bener

    Mesin ngisi cecair sing bener

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_276" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Cair Korosif [/ caption] Pambuka Ringkesan Mesin gravitasi jinis ngisi iki khusus digawe kanggo ngisi cairan corrosive kayata peluntur, asam sulfat, 84

    Waca Luwih
  • Mesin Pengisi Cairan Luwih resik

    Mesin Pengisi Cairan Luwih resik

    Stracks Maret 18, 2020

    [caption id = "lampiran_285" align = "alignnone" lebar = "1024"] Mesin Pengisi Cairan Lisan resik

    Waca Luwih

Sponsor Kita

Mitra Kita