+86 173 1772 0909 (WhatsApp & Wechat) [email protected]om
Sampeyan kene: Omah » Solusi » Isi Isi Mesin Ngumbah Omah » Garis Isi Ngisi Cairan Otomatis

Garis Isi Ngisi Cairan Otomatis

Garis Isi Ngisi Cairan Otomatis

Garis Isi Ngisi Cairan Otomatis

Rincian Line Isi

Garis Pengisi Cairan Otomatis Dishwashing iki kanthi kabeh sing sampeyan butuhake supaya sampeyan nggawe garis pemanis cair banyu lan mlaku. Iki dirancang kanggo botol 80 botol saben menit. Miwiti proyek sampeyan saiki kanthi ngeklik panjalukan ing ngisor iki!

Jeneng Line: Line Isi Pengisi Cairan Otomatis
· Otomasi: Otomatis
· Isi Isi: 50-1000ml
· Botol saben Menit: 30-80

Mesin Kalebu:
· Turntable Tanduran Botol
· Mesin Pengisi Seram Piston otomatis
· Mesin Capping otomatis
· Mesin Label Lekat Otomatis otomatis
· Tipe Rolling Meja Botol