+86 173 1772 0909 (WhatsApp & Wechat) an[email protected]
Sampeyan kene: Omah » Produk » Mesin Pengisi Bubuk » Conclor Screw Screw Bergetar

Conclor Screw Screw Bergetar

Conclor Screw Screw Bergetar

Conclor Screw Screw Bergetar

Pambuka Ringkes:

Pasokan daya: 3P AC208-415V 50 / 60Hz
Sudut daya: Standard 45 derajat, 30 ~ 60 derajat uga kasedhiya.
Dhuwur daya: Standard 1.85M, 1 ~ 5M bisa dirancang lan diprodhuksi.
Hopper: Bentuk persegi, hopper bunder lan volume liyane bisa dirancang lan diprodhuksi.
Baja tahan karat kanthi lengkap, bagean kontak sing digawe saka SS304.

Cathetan: Kapasitas daya liyane bisa dirancang lan diprodhuksi.

Parameter Utama:

ModelS2-2KS2-3KS2-5KS2-7KS2-8KS2-12K
Ngisi Kapasitas2m3 / h3m3 / h5 m3 / jam7 m3 / jam8 m3 / jam12 m3 / jam
Diameter pipaΦ102Φ114Φ141Φ159Φ168Φ219
Kekuwatan total0.58KW0,78W1.53KW1.53KW3.03KW4.03KW
Bobot total100kg130kg170kg200kg220kg270kg
Volume Hopper100L200L200L200L200L200L